top of page

PRESA IBÈRICA AMB MADUIXES

  • cuinarambamics
  • 28 may 2023
  • 1 Min. de lectura

Després de l'amanida de carbassó, tomàquet i parmesà, per seguir amb productes de temporada vàrem cuinar i degustar una presa ibèrica amb maduixes.


Ingredients

Recepta per a 4 persones

700 gr. de presa ibèrica, 300 gr. de maduixes, 2 cullerades de mescla de cinc pebres, 1 cullerada de sucre morè de canya, 200 ml. de vinagre balsàmic, alfàbrega, sal i oli d’oliva.


Mans a l'obra

1. Netegeu les maduixes i talleu-les a quarts.

2. Poseu-les en un recipient amb 1 cullerada de grans de pebre, el sucre morè de canya, el vinagre balsàmic i fulles d’alfàbrega. Macereu-les 1 hora.

3. Piqueu l’altra cullerada de grans de pebre i barregeu-los amb una mica d sal. Salpebreu-hi la carn. Poseu oli en una planxa i coeu-hi la carn.

4. Serviu la presa amb les maduixes macerades i les fulles d’alfàbrega fresca.




Comments


©2020 per cuinarambamics.cat

bottom of page