top of page

Pastís de poma

  • cuinarambamics
  • 1 may 2020
  • 1 Min. de lectura

Qui ha dit que un pastís de poma no pot ser lleuger. Us comparteixo una recepta d'un pastís de poma que li podríem dir mil fulls de poma, on la massa únicament fa de nexe d'unió amb totes les làmines de poma. El secret, tallar les làmines de pomes com més fines millor.


Ingredients

Recepta per a 8 persones

11 cullerades soperes de llet, 9 cullerades soperes d’oli, 8 cullerades soperes de sucre, 7 cullerades soperes (rases) de farina, 1 sobre de llevat, 3 ous, 1 kg. de poma Golden, la ratlladura de la pell d’una llimona.

Per decorar: 2 cullerades soperes de melmelada d’albercoc.


Mans a l'obra

1. Talleu les pomes a làmines fines en forma de mitja lluna.

2. Unteu el motlle amb mantega i poseu-hi les làmines de poma. La última capa poseu-les en cercles concèntrics seguin totes la mateixa direcció.

3. Poseu la resta d’ingredients en un bol i tritureu-los. Aboqueu la barreja en el motlle per sobre les làmines pomes.

4. Deixeu coure al forn ja calent a 220º durant 35-40 minuts.

5. Un cop refredat poseu-hi a sobre una capa fina de melmelada d’albercoc per donar-hi brillantor.


ree


Per complementar la recepta

Es pot fer amb altres fruites, com per exemple amb peres.


Comentarios


©2020 per cuinarambamics.cat

bottom of page