top of page

Ratatouille

  • cuinarambamics
  • 11 jul 2020
  • 1 Min. de lectura

Aquest plat tradicional francès, que com tot plat popular hi ha tantes maneres de fer com mans la cuinen, a casa seguint la tradicció de la tieta Antoniette de la meva mare.


Ingredients

Recepta per a 4 persones

2 carbassons, 2 pebrots vermells i 2 pebrots verds, 4 cebes, 4 patates, 6 tomàquets, oli d’oliva i sal.


Mans a l'obra

1. Unteu el cul de l’olla pressió amb un raig d’oli.

2. Talleu les verdures a rodanxes ben primes.

3. Feu capes de verdures per aquest ordre: ceba, tomàquet, patata, pebrot carbassó. Ompliu fins a dalt de tot l’olla pressió.

4. Deixeu coure a foc lent uns 20 minuts. Quan estigui refredada l’olla, obriu-la, pressioneu les verdures i saleu-les, deixeu coure-les un parell de minuts.



Per complementar la recepta

Serviu amb una cullera agafant totes les capes de verdures.

Com tot plat guisat, guanya amb sabor si es deixar reposar unes hores.

Podeu fer-ho amb altres verdures, al vostre gust.



Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

©2020 per cuinarambamics.cat

bottom of page